All mains come with rice

Butter Chicken serveret med dampede basmatiris
David Selvams unikke butter chicken på Gråsten kylling. Tilberedt med cashewnødder, tomat og varme krydderier. Selvfølgelig med masser af smør.
Serveres med krydderurter og indisk knas.

Lamb Selvam serveret med dampede basmatiris
Lolas klassiske, krydrede lammegryde med bulgur, økologisk lam fra Varde Ådal, garam masala og ingefær.
Serveres med krydderurter og indisk knas.

Grøntsags-Korma serveret med dampede basmatiris
Cremet, yoghurtbaseret curry med økologiske sæsongrøntsager.
Serveres med krydderurter og indisk knas.
Kids Butter Chicken serveret med dampede ris
Mindre spice og mere fløde end vores klassiske Butter Chicken. Samme lækre råvarer.
Serveres med krydderurter og indisk knas.

David’s Daal
Cremede linser tilberedt med frisk curry paste.

Samosa serveret med mynte chutney
Klassisk fyld af krydrede grøntsager.
Serveret med en smagseksplosion af mynte-, koriander, chili- og yoghurtdip.

Lolas Butter-naan
Blødt og smørpenslet naanbrød. Godt alene og godt at dyppe i alle retter og tilbehør.

Stikkelsbærpickles
Klassisk indisk stikkelsbærpickle med sennepsfrø, chili, sesam og gurkemeje.
God som dyppelse til naanbrødet og lækkert tilbehør til alle hovedretter.

Spiced Fruit Chutney
Sursød blommechutney kogt med frugteddike og blommer fra i sommers.
God til naanbrødet og lækkert tilbehør til alle hovedretter.

Granatæble raita
Klassisk yoghurtbaseret raita med finthakkede rødløg, mynte og granatæblekerner.
God til naanbrødet og lækkert tilbehør til alle hovedretter.

Alle vores dips
Raita, chutney & pickles- et must til dit måltid!
Ekstra dampede basmatiris

Cremet mango- & kokosris
Jasminris kogt med kokosmælk og palmesukker, smagt til med kardemomme.
Serveret med cashewpraliné og mango.